Κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα: Κοκκινόχωμα χθες στην Κω!

Μάιος 27, 2015
jumbo-banner

Και ενώ το Σαββατοκύριακο οι Κώοι έτρεχαν στις παραλίες από τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, μέσα σε δύο μέρες το "σκηνικό" του καιρού μας αιφνιδίασε.

Τις ομπρέλες στις παραλίες αντικατέστησαν οι ομπρέλες της βροχής. Το τοπίο άλλαξε και όλοι τρέχουν να σκεπάσουν τα πάντα, ειδικά οι καταστηματάρχες, αφού το κόκκινο χώμα με την βροχή έβαψε τα πάντα! Χτες βράδυ ο ουρανός της Κω έλαμψε από στιγμιαία φωτεινά φαινόμενα που συνοδεύουν τον κεραυνό και τις αστραπές. Μία εικόνα άκρως εντυπωσιακή αφού τα χρώματα από την ξαφνική λάμψη τραβούν το βλέμμα και σε καθηλώνουν για αρκετά λεπτά παρά την βροχή...

20150527 005639

Φωτό από τη χθεσινή καταιγίδα στην Κω

Τις επόμενες μέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς άνεμους.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

kairos-kos

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot