Κυρίτσης προς Πανούση: "τηρήστε την δέσμευση σας για παραμονή στην Kω μόνο του διαχειρίσιμου αριθμού των 300 μεταναστών" (βίντεο)

Ιούλιος 22, 2015
jumbo-banner

Σε επικοινωνία με το υπουργείο προστασίας του πολίτη και τον υπουργό κ. Πανούση είναι από το πρωί ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της διόγκωσης και πάλι στην εισροή παράνομων μεταναστών και προσφύγων, επιδιώκοντας να εφαρμοστεί η δέσμευση του υπουργείου και του ιδίου του υπουργού για παραμονή στο νησί μόνο του διαχειρίσιμου αριθμού προσφύγων, δηλαδή 300 περίπου.

Σήμερα το πρωί οι αντιδήμαρχοι Η.Σιφάκης και Α. Κρητικός επισκέφτηκαν την εισαγγελία προκειμένου να ζητήσουν την συνδρομή στην αντιμετώπιση της δυσάρεστης κατάστασης που διαμορφώνουν στην πόλη οι μετανάστες που εγκαθίστανται σε πάρκα και κεντρικούς δημόσιους χώρους.

Η ανησυχία για την δυσφήμηση εκ νέου του τουριστικού προορισμού της Κω είναι έντονη και η αντιμετώπιση της κατάστασης απαιτεί την παρέμβαση των υπηρεσιών που εντέλλονται να διαφυλάξουν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης σε περίοδο μάλιστα τουριστικής αιχμής.

Όπως δήλωσαν οι 2 αντιδήμαρχοι, εκτός από την δημοτική αστυνομία, η συνδρομή της ΕΛΑΣ στην προσπάθεια εκκένωσης στα πάρκα τις πρωινές ώρες ώστε να καθαρίζονται είναι αναγκαία προκειμένου να προστατευτούν η εικόνα και η καθαριότητα στην πόλη και τους δημόσιους χώρους

 dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot