Menu

Κοινοποίησις πολιτών προς όλες τις αρχές από τον Νότη Σφακιανάκη για το μεταναστευτικό

Κοινοποίησις πολιτών προς όλες τις αρχές από τον Νότη Σφακιανάκη για το μεταναστευτικό
jumbo-banner

Με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη κ. Νότη Σφακιανάκη ,οι πολίτες της Κω υπογράφουν μια κοινοποίηση προς όλες τις αρχές ,απαιτώντας την άμεση λύση του μεταναστευτικού ,με την προστασία των συνόρων μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου ,τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ ,τόν δήμαρχο Κώ , τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ , τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!
Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!
Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!
Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.
Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.
Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.

kos patisserie

8 σχόλια

 • σακις Σάββατο, 15 Αύγουστος 2015 22:11 Απάντησε

  Maρια και μεταναστη παρτε τους στα σπιτια σας ψευτοανθρωπιστες και σας προτεινων ενηλικες αντρες από το ''προοδευτικο'' Πακισταν και ''Αφγανισταν''

 • jeorg136 Σάββατο, 15 Αύγουστος 2015 03:30 Απάντησε

  Είτε φυτευτοι είτε όχι κυνηγούν μια καλύτεροι ζωή! Κάποιοι θα προτιμούσαν να πνιγουν αυτοί οι δυσμοιροι παρανα θιχτει ο εγωισμός του ελληναρα που οποιος πατάει πόδι στο νησί του και εν έχει λεφτά είναι ένα τίποτα μια επικίνδυνος

 • Νεφέλη Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 10:40 Απάντησε

  Όλοι εσείς οι φιλάνθρωποι, που και καλά θίγεστε, ξέρετε πολύ καλά ότι οι μισοί δεν είναι καν πρόσφυγες πολέμου. Είναι φυτευτοί πολύ και έρχονται σκόπιμα απο Τουρκία, διαλύοντας τη χώρα. Αν τόσο πολύ τους αγαπάτε πηγαίνετε να τους βοηθήσετε και πάρτε τους και σπίτι. Στην Κω δημιουργούνται επεισόδια γιατί οι "ανήμποροι"λαθρομετανάστες δε σέβονται τίποτα και βρέθηκαν με μαχαίρια στρατιωτικού τύπου και κινητά αφής..πωπω φτώχια,,,πωπω δεν έχουν να φανε αλλά το iphone το χουν..Είστε όλοι ανθέλληνες! μάθετε να ξεχωρίζετε τι παει να πει φασίστας, ρατστιστής, πρόσφυγας, μετανάστης και λαθρομετανάστης! Ζωντανά άβουλα! Που κράζετε απ το πληκτρολόγιο χωρίς να χετε ιδέα τι τραβάνε οι νησιώτες μας...~

 • Red Alert Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 23:57 Απάντησε

  Ξεκ..άρα Μαρία γ...σαι

 • jeorg136 Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 23:09 Απάντησε

  Σφακιανακη φασίστα αν ήσουν στην θέση τους τι θα κανες ? Θα πολεμουσες τζιχαντιστες στη Συρία??? Ή θα εδινες λίγες ακόμα πιθανότητες να επιβιώσεις μέσα από μακρύ ταξίδι με την ελπίδα να ζήσεις φυσιολογικά ?

 • Σας καταλάβαμε... Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 14:25 Απάντησε

  Μαρία και ... μετανάστη, εσείς τους λαθρομετανάστες προφανώς τους βλέπετε μόνο στην τηλεόραση, έτσι δεν είναι;
  Αφήστε οι φασίστες να μιλήσει και κανένας από τους κατοίκους της περιοχής που τους τραμπουκίζετε να μην πουν τις αλήθειες που δεν θέλετε, και τελικά πρέπει να μιλήσει από την Αθήνα κανένας Σφακιανάκης, που δεν φοβάται το φασισμό σας.

 • Μαρια Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 12:13 Απάντησε

  ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙ..ΛΟ!

 • μετανάστης Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 11:58 Απάντησε

  για τους μπράβους και τους εμπόρους ναρκωτικών έχει να πει κάτι ο Σφακιανάκης?????

επιστροφή στην κορυφή