ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Γ. Χατζημάρκος στη συνέντευξη τύπου (βίντεο - φωτό)

Δεκέμβριος 09, 2015
jumbo-banner
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος στην αίθουσα του Επαρχείου, όπου για μία ακόμη φορά δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα Hotspots δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, για το λόγο αυτό από τον Ιούνιο είχαν συγκεκριμένη πρόταση για την αποτροπή δημιουργίας τους. 
Ουδέποτε ετέθη θέμα αρμοδιότητας της Περιφέρειας, το ΦΕΚ αναφέρεται σε γεωγραφικό προσδιορισμό που αφορά τη δομή (περιοχή ευθύνης της δομής). Αναφέρθηκε σε προπαγάνδα ψευδή και κατασκευασμένη, που κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες και όφειλε να αποκαταστατήσει την αλήθεια και την τάξη. Επίσης, τόνισε πως η Περιφέρεια ποτέ δεν πρότεινε ως χώρο το Λινοπότι, αλλά αντιθέτως είχε προτείνει ταυτοποίηση εκτός πολεοδομικού ιστού και μάλιστα σε χώρο που θα είχε κοινωνική συναίνεση. Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να χαϊδεύσει τα αυτιά κανενός, αλλά ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει με υπευθυνότητα το πολιτικό κόστος αποφάσεων. Η μη πρόταση δεν είναι λύση και θα ήθελε αν υπάρχει πρόταση με κοινωνική συναίνεση να προταθεί. Το νησί δεν αντέχει την ίδια εικόνα και για το 2016. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλά χρήματα, κάτι που η Περιφέρεια εγγυάται πως μπορεί να προσφέρει. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot