Η 2η μέρα της Ergo Marathon Expo μέσα από το φακό της Kostoday - ΠΛΟΥΣΙΟ φωτ/ρταζ

Νοέμβριος 06, 2015
jumbo-banner
Μετά την πρώτη επιτυχημένη ημέρα της έκθεσης, η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με ακόμη καλύτερους οιωνούς, αφού η προσέλευση συνεχίζει να είναι αυξημένη με την παρουσία πολλών αθλητών ελληνικού και παγκόσμιου βεληνεκούς, οι οποίοι παρελαύνουν καθημερινά από τα περίπτερα των εκθετών. 
Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών, αφού πάρα πολλοί το επισκέπτονται, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες και να εφοδιαστούν με το έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ δεν παραλείπτουν να ρίξουν την ματιά τους στα υπέροχα βίντεο που έχουν ετοιμαστεί.. 
Ο φακός της Kostoday εντόπισε τα καλύτερα περίπτερα και σας τα παρουσιάζει.. Περίπτερα γνωστών αλυσίδων και εταιρειών, που δίνουν δυναμικό παρόν στην Ergo Marathon Expo. Σύμφωνα, με σχόλια και κριτικές των επισκεπτών στους διοργανωτές, το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντάσσεται στα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης, ενθαρρυντικό για το μέλλον και την συνέχιση του θεσμού.. Η αυριανή μέρα προβλέπεται να έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα..! 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot