Η χειμωνιάτικη Κως στην εφαρμογή Street View της Google

Αύγουστος 24, 2014
jumbo-banner
Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η φωτογράφιση στην Κω με το ειδικά εξοπλισμένο όχημα της Google, έγινε την χειμερινή περίοδο. Δείτε φωτό για να καταλάβετε.



Πρόταση στη νέα Δημοτική Αρχή:
Ελάτε σε επαφή με τους υπευθύνους της Google και εν ανάγκη χρηματοδοτήστε την νέα φωτογράφηση. Μην ξεχνάτε ότι εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, οι οποίοι είναι υποψήφιοι επισκέπτες της Κω, χρησιμοποιούν την εφαρμογή Street View της Google πριν ακόμα κάνουν την τελική επιλογή για τις διακοπές τους. Καλό θα είναι να μην βλέπουν ερημιά, απειλητικό καιρό και κλειστά μαγαζιά.

Ως Google Partner έλαβα στις 19/08/2014 πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κρήτη για τουριστικές επιχειρήσεις. Η ομάδα της Google θα βρίσκεται στην Κρήτη (2/9 Ηράκλειο και 3/9 Χανιά) για να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση εργαλείων που θα βοηθήσουν τους πελάτες των επιχειρήσεων του τουρισμού να προβληθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους Χάρτες Google.

Επικοινωνήστε μαζί τους και βρείτε τον τρόπο ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα και η Κως να φωτογραφηθεί το καλοκαίρι, να είναι ηλιόλουστη και γεμάτη κόσμο. Με 270 και πλέον ημέρες το χρόνο ηλιοφάνεια, είναι κρίμα η Κως να εμφανίζει στην εφαρμογή αυτή την εικόνα.

Γιώργος Βουλιάκης  Web Applications Developer


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot