Η "πίτα" του ΣΕΜΜΕΚ- Το φλουρί στην Κοντέσα Έψιμου (βίντεο-φωτό)

Ιανουάριος 22, 2016
jumbo-banner

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες στις 20:00 στο μεζεδοπωλείο "Ποτέ την Κυριακή" ο Σύνδεσμος Εργαζομένων στα ΜΜΕ Κω.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, που είναι και μέλος του Συνδέσμου όντας δημοσιογράφος, δίνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί.

Τις ευχές του έδωσε με τη σειρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Στάθης Πίτσης καλή χρονιά με υγεία και το 2016 να έχει περισσότερες θετικές ειδήσεις. Η τυχερή της βραδιάς, που βρήκε και το φλουρί ήταν η Κοντέσα Έψιμου, μουσική παραγωγός του ιντερνετικού ραδιοφώνου Limit radio, συνεργάτης του Γιώργου Πίτση στην εκπομπή Selfie Show.
Μία όμοφη βραδιά με τους συναδέλφους, μιας και η Kostoday βρέθηκε εκεί..

Εκ μέρους τους ΔΣ του ΣΕΜΜΕΚ εκφράζονται ευχαριστίες προς το ζαχαροπλαστείο Κως και τον κ. Γιώργο Μαίρη για την προσφορά της πίτας, τον κ. Σπύρο Βασιλειάδη για την προσφορά του δώρου (ένας ιονιστής) και προς το "Ποτέ την Κυριακή" (την Σταματία και τον Γιώργο) για τους "άπαιχτους" -όπως πάντα- μεζέδες και την άψογη φιλοξενία...

τα βίντεο είναι από την aegeanews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot