Η επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ από Κω. Μήνυμα στήριξης για τον τουρισμό του νησιού

Μάρτιος 08, 2016
jumbo-banner

«ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ»

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εκπροσώπησε τη κυβέρνηση στην Κω στις εκδηλώσεις για την επέτειο ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, που τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το τέλος της παρέλασης, έκανε την εξής δήλωση:

«Η κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Τουρισμού, θα κάνουν τα πάντα για στηρίξουν την Κω στην φετινή τουριστική περίοδο. Ήδη η συνάδελφος Έλενα Κουντουρά εφαρμόζει ένα σύνθετο ενισχυτικό σχέδιο που είμαι βέβαιος, ότι θα έχει λαμπρά αποτελέσματα σε αυτό το νησί. Όπως επίσης είμαι βέβαιος, ότι θα δουλέψει αποτελεσματικά ο συνδυασμός της εμπλοκής του ΝΑΤΟ και του Κέντρου Ταυτοποίησης και Άμεσης Αναχώρησης (HotSpot).

Αυτονόητο, ότι όπου μπορούμε θα ανταποκριθούμε σε αιτήματα των τοπικών φορέων. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου θα συνεργάζομαι μαζί τους. Ήδη ο Δήμαρχος έθεσε προβλήματα για επίλυση, προσφωνώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο επίσημο γεύμα που του παρέθεσε.

Σε ό, τι αφορά στο προσφυγικό πρόβλημα, σας παραπέμπω στην ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, σήμερα στο Δημαρχείο της Κω. Είχαν ιδιαίτερη σημασία τα όσα είπε για τη συμπεριφορά κεντροευρωπαϊκών χωρών, αλλά και των Τούρκων. Ας ακούσουν καλά το μήνυμα που τους έστειλε.

Εύχομαι χρόνια πολλά στο νησί. Χρόνια πολλά στα Δωδεκάνησα.Και ευχαριστώ όλους στην Κω για την εξαιρετική υποδοχή που μας επεφύλαξαν».

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Κω, ο Τέρενς Κουίκ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου σεβασμιότατο κκ. Ναθαναήλ και τον Ιμάμη της Κω, Σιουκρή Σερίφ Δαμάδογλου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot