Menu

Η Αναστασία Γεωργαντή από την Κω, στα Καλλιστεία! (φωτό)

Η Αναστασία Γεωργαντή από την Κω, στα Καλλιστεία! (φωτό)
jumbo-banner

Σε συνέχεια των συνεντεύξεων με τις υποψήφιες από την Κω, που συμμετέχουν στα Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου, η Kostoday παραουσιάζει μία ακόμη νεαρή Κώα, την Αναστασία Γεωργαντή. Διαβάστε τα όσα μας είπε και δείτε φωτογραφίες της. 

Μίλησε μας λίγο για σένα που γεννήθηκες, με τι ασχολείσαι, σπουδές κλπ...

Καταρχήν θα ήθελα να πω μια όμορφη καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες...Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την Kostoday για την συνέντευξη. Ονομάζομαι Αναστασία και κατάγομαι από την Κω, ένα από τα ομορφότερα νησιά του Aιγαίου θα μπορούσα να πω, γεννήθηκα στο Νικολάιφ Ουκρανίας διότι η μητέρα μου κατάγεται από κει. Όσον αφορά την ασχολία μου είμαι μαθήτρια στο ΕΠΑΛ της Κω στον τομέα της μηχανολογίας.

Ποια ήταν τα κριτήρια σου για την συμμετοχή σου στα καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου;

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα κάποιο κριτήριο για την συμμετοχή μου στα καλλιστεία και ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου σε μια τέτοια εκδήλωση , μπορώ να πω, πως η συμμετοχή μου οφείλεται περισσότερο στους κοντινούς μου φίλους,  οι οποίοι με "έσπρωξαν" προς αυτό και με ενθάρρυναν συνεχώς. Γενικότερα όμως είμαι άνθρωπος που πάντα ρισκάρω για οτιδήποτε για αυτό και δέχτηκα να λάβω μέρος , άλλωστε οι όμορφες στιγμές και οι εμπειρίες είναι κάτι που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει.

Γενικότερα κατά καιρούς συμμετέχεις σε πολλές εκδηλώσεις μόδας και φωτογραφίσεις ποια είναι η γνώμη σου και τι έχεις κερδίσεις από αυτά;

Σε κάθε εκδήλωση μόδας που είχα λάβει μέρος ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και αυτό είναι που με τραβάτε περισσότερο , μου αρέσει η φιλανθρωπία και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ πάνω σε αυτό , όπως  και ο καθένας πιστεύω ,θα έπρεπε να κάνει.. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις για μένα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες , διότι αρέσει να έρχομαι σε επαφή και να ανταλλάζω απόψεις με καινούριους ανθρώπους,  οι οποίοι κατέχουν νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες πάνω σε αυτόν  τον τομέα ώστε να αφήσουν και το κοινό απόλυτα ευχαριστημένο. Το  πιο όμορφο που έχω κερδίσει και θέλω να συνεχίζω να το κάνω πάνω σε αυτό, είναι να βλέπω τον κόσμο χαρούμενο ικανοποιημένο να του αρέσει αυτό που παρακολουθεί, αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να χαμογελούν και πιστεύω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό για μένα.

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η "τύχη" σου στα καλλιστεία και γενικότερα η συμμετοχή των κοριτσιών από την Κω;

Σε αυτό δεν γνωρίζω την απάντηση άλλα εννοείτε πως την τύχη μου θα την ορίσουν οι κριτές ανάλογα με αυτό που βλέπουν.  Όσο για τις υπόλοιπες κοπέλες που θα λάβουν συμμέτοχη από την Κω έχω να πω ότι η κάθε μια έχει δίκια της ξεχωριστή ομορφιά, ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει την ομορφιά του μόνος του με  τους τρόπους του, με τις σκέψεις του ακόμα και με τις ιδέες που μπορεί να έχει ... δεν θα αναλύσω ιδιαίτερα  διότι είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ομορφιά υπάρχει παντού αρκεί να υπάρχουν μάτια που να ξέρουν να την βλέπουν. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ στα κορίτσια είναι καλή επιτυχία και πάνω από όλα απλά να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους.

Οι φίλοι σου και η οικογένεια σου τη γνώμη έχουν γι' αυτή την συμμετοχή;

Η οικογένεια μου να πω την αλήθεια με ενθαρρύνει αρκετά άλλα  και οι φίλοι μου το ίδιο διότι όπως είπα και πριν αυτοί είναι που με ώθησαν να λάβω συμμέτοχη...

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Έχω αρκετά σχέδια για το μέλλον άλλα δεν είναι πάνω στον τομέα της μόδας. Βέβαια εάν μου ζητηθεί ποτέ να ασχοληθώ με αυτό πιο επαγγελματικά ίσως το σκεφτώ λίγο παραπάνω, σειρά όμως έχει πρώτα το σχολείο ή γνώση, και πράγματα στα όποια ενδιαφέρομαι αρκετά ώστε να αξιοποιήσω το μέλλον μου όσο περισσότερο γίνεται.

Ο τελευταίος λόγος σε σένα.....  

Νομίζω πως σας κάλυψα με τα παραπάνω, καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια εύχομαι να περάσουμε ευχάριστα και τα λέμε από κοντά !!! 

kos patisserie

5 σχόλια

 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΔΗΣ Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015 17:32 Απάντησε

  ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΔΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ !!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!!!!

 • ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2015 20:29 Απάντησε

  πολυ σωστος ο λογος σου Αναστασια.ΕΙΝΑΙ σπανιο να συνδιαζεται η ομορφια με το μυαλο και την σωστη κριση συγχαριτήρια και καλη τυχη ευχομαι

 • ΡΙΖΖΛΑ ΣΛΙΜ - ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2015 10:44 Απάντησε

  ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΤΣΟΚΟ

 • Καλή επιτυχία! Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 18:55 Απάντησε

  "Ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει την ομορφιά του μόνος του με τους τρόπους του, με τις σκέψεις του ακόμα και με τις ιδέες που μπορεί να έχει ... δεν θα αναλύσω ιδιαίτερα διότι είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ομορφιά υπάρχει παντού αρκεί να υπάρχουν μάτια που να ξέρουν να την βλέπουν."

  ΕΥΓΕ!!! Καλή επιτυχία σε όλες τις Κώες του διαγωνισμού!!!! Καν'τε υπερήφανο το νησί για τα όμορφα κορίτσια του!!

 • κεφαλιανος Γιώργος Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 17:50 Απάντησε

  καλη επιτυχία Αναστασιααααα :D κοιτα να περάσεις καλα ;)

επιστροφή στην κορυφή