Ε. Παπαχρήστου: ‘’η πολιτική της παντόφλας και της μπριζόλας’’ της κας Ρούφα καταδικάστηκε

Ιανουάριος 21, 2016
jumbo-banner

Ε.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : ‘’ Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στο Δήμο και στον επιχειρηματικό κόσμο θα πέσει στο κενό. Για τη δημοτική αρχή οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες του νησιού είναι ισότιμοι εταίροι.’’

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα.Ευτέρπη Παπαχρήστου, απαντώντας στην ανακοίνωση της κας Ρούφα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το τέλος τουριστικής προβολής και ανάπτυξης διαμορφώνει ένα νέο πλαίσιο συλλογικής προσπάθειας και ευθύνης της τοπικής κοινωνίας.
Η επιβάρυνση είναι ελάχιστη και αποδεικνύεται με στοιχεία αλλά τα οφέλη θα είναι άμεσα και θα διαχέονται σε όλες τις επιχειρήσεις.
Η διαχείριση των πόρων από το τέλος τουριστικής προβολής και ανάπτυξης θα γίνεται με διαφάνεια και σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του νησιού.

Όλοι θα γνωρίζουν, θα αξιολογούν και θα ελέγχουν που διατίθεται και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ.
Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στη δημοτική αρχή και στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, θα πέσει στο κενό.
Ιδιαίτερα όταν αυτοί που το επιχειρούν είτε έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών είτε κινούνται στα όρια της γραφικότητας.

Τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής κρίνονται από τους πολίτες της Κω. Όπως κρίθηκε και καταδικάστηκε ‘’η πολιτική της παντόφλας και της μπριζόλας’’ που αντιπροσωπεύει η κα.Ρούφα.

Ο Δήμος Κω θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του απέναντι στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που εκτιμούμε ότι είναι λανθασμένη και εγείρει πολλά ερωτηματικά.
Εμείς πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες του νησιού είναι ισότιμοι εταίροι.
Μαζί θα μοιραστούμε την προσπάθεια και την ευθύνη για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού’’.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot