Ευχαριστήρια επιστολή από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω

Νοέμβριος 24, 2015
jumbo-banner

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολλαπλή προσφορά του στο Σχολείο μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Τη διαμόρφωση της κεντρικής εισόδου του διδακτηρίου μας, τη συμβολή του στην εφαρμογή του προγράμματος «Ελιές-λάδι-επεξεργασία-τυποποίηση», την προμήθεια τεσσάρων laptop, τη συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα στην αναβίωση των τοπικών εθίμων, την έκδοση σχολικής εφημερίδας, τις παρεμβάσεις του για τα διδακτικά κενά του Σχολείου μας κατά τα δύο τελευταία διδακτικά έτη στον Υπουργό Παιδείας, στους τοπικούς Βουλευτές, στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου , τη συμβολή του στην εξεύρεση λύσης σε προβλήματα που αφορούν τη σχολική ζωή και τη λειτουργία του Σχολείου.

Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που έχουμε, για το καλό του Σχολείου μας και των παιδιών μας.
Θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους γονείς-μέλη του Συλλόγου σας για την προσφορά τους στο Σχολείο μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΑΣΑΠΛΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot