Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω σε χορηγούς, γονείς και συνεργάτες

Αύγουστος 14, 2014
jumbo-banner
Ανακοίνωση με την οποία θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τους συνεργάτες και κυρίως τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους εξέδωσε ο Γιάννης Μανούσογλου για τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω με αφορμή την ολοκλήρωση του Καλοκαιρινού καμπ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μύλου όντας το δέκατο συνεχόμενο καμπ (Απ' το 2004) που πραγματοποιεί ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

Αναλυτικά:
"Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για ακόμη ένα καλοκαίρι, όπως επίσης και τον Ζαχαρία Παπούλη που μας φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά στις εγκαταστάσεις του Μύλου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μας, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Στον κύριο Παναγιώτη Θαλασσινό (Πολύκεντρο Θαλασσινού), τον κύριο Ηλίας Χατζημιχαήλ (Alice Springs), τον κύριο Παντελή Κουγιό (ΒΑΠ), τον κύριο Τάσο Σαρηγιάννη αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή του καμπ.
Τέλος θέλω να αναφέρω όλους τους συνεργάτες μου και να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια τους. Μηναΐδης Γιώργος, Ανδρουλής Κώστας, Μανώλης Σούλλος, Ελένη Κωσταμένη, Βάσω Σαΐτη, Ιωάννα Σταμόγλου, Προύντζου Διονυσία, Ειρήνη Καματερού, Σταματία Τρουμούλη, Κατερίνα Μαυρίδη, Θάλεια Τιπίν, Κοντέσσα Σαρρή, Κέβιν Χιούσι, Βαλεντίνο Μουτσομπέγκα, Κεφαλιανός Γιώργος, Κεφαλιανός Μανώλης, Χατζηδημήτρη Σοφία" .

Για τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
Γιάννης Μανούσογλου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot