Επιτυχημένο το 1ο σεμινάριο KRAV MAGA στην Κω, με τον εκπαιδευτή Β. Τσίπα!

Δεκέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Με πρωτοβουλία του εκπαιδευτή Γιώργου Χατζηαντωνίου και υπό την αιγίδα της  IKMF,πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρώτο σεμινάριο KRAV MAGA με τον εκπαιδευτή Βασίλη Τσίπα.
Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην σχολή KRAV MAGA του νεαρού Κώου εκπαιδευτή Γ. Χατζηαντωνίου με την παρουσία περίπου 25 εκπαιδευόμενων. Το σεμινάριο είχε διάρκεια 3 ωρών και περιελάμβανε τεχνικές αυτοάμυνας σε διάφορα είδη απειλών, όπως κτύπημα, πνιγμός, απειλή με μαχαίρι και απειλή με ρόπαλο. Ο έμπειρος εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής (για πολίτες, Αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας) Βασίλης Τσίπας (Ε2) έχει περάσει από τα σχολεία CIC, Law Enforcement Course, VIP Protection και VIP Protection Gold – Team Leader.
Λίγα Λόγια για το KRAV MAGA
Το Κραβ Μαγκά είναι ένα ολοκληρωμένο μαχητικό σύστημα επικεντρωμένο αποκλειστικά στην αυτοάμυνα. Δημιουργήθηκε στο Ισραήλ για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στην πορεία όμως εξελίχθηκε από τον ίδιο τον ιδρυτή του ώστε να απευθύνεται και σε πολίτες.
Η κύρια διαφορά του από τα υπόλοιπα μαχητικά σπορ είναι ότι απλώς δεν είναι σπορ. Σκοπός του είναι να προετοιμάσει τους εκπαιδευόμενους του για ρεαλιστικές επιθέσεις που μπορεί να δεχθούν σε οποιονδήποτε χώρο, πιθανώς με περισσότερους από έναν αντιπάλους και πολύ συχνά οπλισμένους με θανατηφόρα αντικείμενα (μαχαίρια, όπλα, ρόπαλα, κλπ).
Προστατευτικός εξοπλισμός, διαιτητές, κατηγορίες βάρους και ευ αγωνίζεσθε εξυπακούεται ότι δεν υπάρχουν σε πραγματικές επιθέσεις που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.
Το Κραβ Μαγκά έχει μια ραγδαία εξάπλωση σε όλον τον πλανήτη γιατί είναι ένα απλό σύστημα, άκρως αποτελεσματικό, που μπορούν εύκολα να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot