Επέκταση ξενοδοχείων σε Ρόδο και Κω

Οκτώβριος 02, 2015
jumbo-banner

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για την επέκταση δύο ξενοδοχείων στη Κω και ενός στη Ρόδο.

H Oικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με απόφασή της γνωμοδότησε θετικά ως προς τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου επέκτασης κατά 420 κλίνες του ξενοδοχείου 4 αστέρων Colossos Beach συνολικής δυναμικότητας 1.786 κλινών σε έκταση 64,7 στρεμμάτων στην Καλλιθέα της Ρόδου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κω εισηγήθηκε θετικά προς το δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με αίτηση της εταιρείας «ΓΚΑΓΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.» να επεκτείνει την τουριστική της εγκατάσταση επί εκτάσεως που συνίσταται από την προσάρτηση στο αρχικό γήπεδο, γηπέδου με κτηματολογικά στοιχεία 1050 Γαιών Αντιμαχείας επιφάνειας 9.880,00 τ.μ. ιδιοκτησίας τους βάσει τίτλου ιδιοκτησίας με την μετατροπή της επιπλέον εισφοράς γης σε χρήμα.

Η Διεύθυνση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου στη Κω χορήγησε την έγκριση δόμησης για την επέκταση υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος ιδιοκτησίας της εταιρείας Ανάπτυξη Αιγαίου Α.Ε. στη περιοχή Γουρνιάτης στα Καρδάμαινα της Κω.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot