ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ Χατζημάρκου: «Εμίλιο Ζαπάτα» αποκάλεσε τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

Φεβρουάριος 17, 2016
jumbo-banner

Έκρηξη οργής πριν από λίγο από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, για τα όσα επεσήμανε σε άρθρο του ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Μηνάς Χατζημιχαήλ, αναφορικά με τη λειτουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στο νησί.

Τον αποκάλεσε Εμίλιο Ζαπάτα, κάνοντας λόγο για ψυχιατρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του κ. Χατζημάρκου είναι η εξής:

«Χθες διάβαζα την τοποθέτηση ενός εκ των πρωτεργατών της αντίστασης του Κωακού λαού ο οποίος αφού αναλύει το μανιφέστο της επαναστάσεως κλείνει με τη φράση ότι οι δομές πρέπει να είναι κλειστές και να μην κυκλοφορούν άνθρωπο με φερετζέδες και μπούργκες στους δρόμους γιατί κάνουν κακό στον τουρισμό.

Γελοιωδέστερη δήλωση από αυτήν εγώ δεν έχω δει στη ζωή μου. Τη νοημοσύνη μου δεν επιτρέπω κανένας να την υποτιμά. Ο αρχηγός της επαναστάσεως, ο Εμίλιο Ζαπάτα της Κω έχει σηκώσει τη σημαία με τον Τσε Γκεβάρα, όχι στα hot spot κλπ κλπ και κλείνει το μανιφέστο του με την ευχή, επιθυμία και δήλωση οι δομές να είναι κλειστές, να μην κυκλοφορούν έξω (σ.σ. οι μετανάστες).

Πείτε μου σε ποια βάση γίνεται αυτή η συζήτηση. Εάν μιλάμε για ψυχιατρικά φαινόμενα αναζητείστε ψυχίατρο. Αν αναζητάτε έναν πολιτικό να τοποθετηθεί υπεύθυνα είμαι διαθέσιμος, γιατί είμαι πολιτικός και όχι γιατρός».

Μιλώντας στην στην ΕΡΤ Ρόδου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ προ ημερών - ο οποίος σημειωτέον, είναι κατά της δημιουργίας hot spot -  υποστήριξε ότι τα Κέντρα πρέπει να είναι κλειστού τύπου και να μην επιτρέπεται η έξοδος των προσφύγων απ’ αυτά, καθώς ενοχλεί η εικόνα των γυναικών με τους φερετζέδες και τις μπούργκες να κάνουν βόλτα στην πόλη!


rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot