Διάκριση μαθητών Δημοτικού σχολείου Κεφάλου: Δείτε το βίντεο

Αύγουστος 18, 2015
jumbo-banner

Άλλη μια διάκριση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου Κω. Αυτή τη φορά οι μικροί μαθητές της Β2Τάξης με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της δασκάλας τους Ιακώβης-Ειρήνης Ψαρριανού δημιούργησαν ένα ψηφιακό παραμύθι, το οποίο πήρε μέρος σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό ψηφιακών δημιουργιών.

Το έργο AMORES,που διεξήγαγε το διαγωνισμό, έχει ως στόχο να προωθήσει το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ωθώντας τους μαθητές να ανακαλύψουν την αγάπη τους για την λογοτεχνία μέσα από ψηφιακές συνεργασίες και δημιουργικότητα και να υποβάλλουν τις δικές τους δημιουργίες (video ή ψηφιακά κόμικς).

Οι μικροί μαθητές με την καθοδήγηση της δασκάλας τους ζωγράφισαν το παραμύθι με τίτλο «Το μέλι», που βασίζεται στη λαογραφική παράδοση της Δωδεκανήσου και το παρουσίασαν ομαδικά σε ένα βίντεο με παράλληλη μετάφραση στα αγγλικά. Το παραμύθι τους διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο και η δασκάλα μαζί με έναν μαθητή θα ταξιδέψουν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας για να το παραλάβουν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τη δασκάλα τους!

Είμαστε περήφανοι για τη διάκρισή σας και ευχόμαστε να έχετε ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot