ΔΕΙΤΕ τη συνεδρίαση του ΔΣ Κω για ψήφιση αντικαταστάτη του Αντιπροέδρου και μελών Επιτροπών-ΒΙΝΤΕΟ

Δεκέμβριος 01, 2015
jumbo-banner
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ειδική συνεδρίαση τυο Δ.Σ. Κω στην αίθουσα συνεδριάσεων. 
Σκοπός της ειδικής συνεδρίασης είναι η εκλογή με μυστική ψηφοφορία του αντικαταστάτη του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, αλλά και των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κω και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κω.
Παρακολουθήστε Live τη συνεδρίαση
Μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, τη θέση του απερχόμενου αντιπροέδρου Δ.Σ. Σταμάτη Μαρκόγλου που ανεξαρτοποιήθηκε, έλαβε ο κ. Σπύρος Βασιλειάδης. 
Συνολικά ψήφισαν 26 δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων οι 6 ψήφισαν λευκό, οι 19 υπέρ του κ. Βασιλειάδη, από την παράταξη "ΟΡΑΜΑ" και 1 ψήφος χωρίς σταυρό. 
Να σημειωθεί ότι ο κ. Βασιλειάδης επέλεξε να μην ανεβεί στην θέση του προεδρείου, αλλά στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. 

Για την οικονομική επιτροπή προτάθηκαν ο Σ. Βασιλειάδης και ο Α. Παυλίδης  ενώ ο πρώτος εξελέγη από την πρώτη μυστική ψηφοφορία με 17 ψήφους η διαδικασία επαναλήφθηκε για τον κύριο Παυλίδη καθώς δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό ψήφων, ενώ στην επανάληψη της διαδικασίας, ‘έλαβε 20 ψήφους, 5 λευκά και 1 άκυρο.

Αναπληρωματικό  μέλος της οικονομικής επιτροπής εξελέγη η Κική Μακρή με 20 σταυρούς , 4 λευκά και 2 άκυρα.

Η Ι. Ρούφα εξελέγη τελικά με την διαφορά μίας ψήφου στην δεύτερη μυστική ψηφοφορία λαμβάνοντας 17 υπέρ, 7 λευκά και 1 ακυρο

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot