ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από τη χθεσινή εκδήλωση για την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Κω

Απρίλιος 10, 2016
jumbo-banner

Χθες το Πολύκεντρο Θαλασσινού γέμισε με μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τις ημέρες παιδικού βιβλίου. 

Μαθητές των δημοτικών σχολείων ντύθηκαν ήρωες των παιδικών βιβλίων και αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους ρόλους που είχαν να υποδυθούν, μεταδίδοντας τη μαγεία του παραμυθιού. Στο χώρο έλαβαν χώρα θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, τραγούδια, παρουσιάσεις. Η αίθουσα γέμισε παιδικά χαμόγελα και η σκηνή ζωντάνεψε, χαρίζοντας συγκίνηση...

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη σχολική σύμβουλο Μαρία Κουρούπη, το ΔΟΠΑΒΣ, το Πολύκεντρο Θαλασσινού, τη Παιδικήν Λέσχη Ανάγνωσης Κω καθώς και σχολεία και νηπιαγωγεία, στο πλαίσιο της Παγκόμσιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Καλεσμένες ήταν οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων: Λιάνα Δενεζάκη, Ελένη Διακοπαναγιώτη, Λίνα Μουσιώνη, Ιωάννα Μπαμπέτα, Ιωάννα Μπουλντούμη και Μαρία Ρουσάκη. 

Βίντεο του Μιχάλη Χατζηθέμελη

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot