×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Δήμος Κω: Παραπληροφόρηση & κατασυκοφάντηση από τον Κυρίτση

Ιανουάριος 23, 2014
jumbo-banner

Καμία ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και της ελάσσονος μειοψηφίας ως απόρροια της μηνυτήριας αναφοράς του Γ. Κυρίτση δεν υφίσταται.

Η δεδομένη πολιτική ανυπαρξία και η επερχόμενη διάλυση του συνονθυλεύματος της παράταξης του κ. Κυρίτση που θα επικυρωθεί με την εκλογική διαδικασία του Μαΐου τους οδηγεί στα γνωστά μονοπάτια της παραπληροφόρησης, της κατασυκοφάντησης και της δικολαγνείας με μοναδικό στόχο να πλήξουν την ακεραιότητα του Δημάρχου και των στελεχών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής. Εσχάτως βέβαια φροντίζουν να εμπλέκουν και να κατηγορούν και Δημοτικούς Συμβούλους της ελάσσονος μειοψηφίας καθώς και «νεοαποκτηθέντα» μέλη της παράταξής τους.

Χωρίς αιδώ και με τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να πλήξουν ή κατά την προσφιλή τους έκφραση «να συντρίψουν» συμπατριώτες μας κατά τη διάρκεια της διαβόητης θητείας τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν και να παραπλανήσουν ακόμα και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης έχοντας τελευταία κατασκηνώσει στους χώρους των δικαστηρίων της Κω.
 
Σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά του Γ. Κυρίτση και των Συμβούλων του που αφορά στην λειτουργία της ΕΔΗΚ (Κινηματογράφος – Αίγλη) το 2011 και όχι όπως αφήνεται να εννοηθεί την απόλυτα σύννομη λειτουργία υπό την ευθύνη της Κοιν.Σ.Επ. «ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ» και της Κοιν.Σ.Επ. «Ορφέας» από το 2012 πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη ως κοινοί συκοφάντες και στον Κωακό λαό να εξηγήσουν πως και γιατί αυτή η επιχείρηση έφτασε να έχει χρέη άνω των 250.000 Ευρώ, πως μεθόδευσαν την απόλυση των εργαζόμενων αντί για τη μεταφορά τους στο Δήμο και πως λειτουργούσε η καθημερινή διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot