Δήμος Κω: Εκμίσθωση του π.ξενοδοχείου Albergo Gelsomino

Ιούλιος 13, 2015
jumbo-banner
O Δήμος Κω αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία δημοπρασίας για την εκμίσθωση κτιρίου που στέγαζε επί Ιταλοκρατίας το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino που βρίσκεται επί της Οδού Βασ. Γεωργίου.
Ειδικότερα, το κτίριο κατασκευάστηκε κατά την περίοδο της Ιταλοκρατίας (1928-1929) και χρησιμοποιήθηκε ως ξενοδοχείο, με την ονομασία Albergo Gelsomino.
Τη χρήση αυτή διατήρησε μέχρι την περίοδο της χούντας όταν κατελήφθη από τη στρατιωτική διοίκηση και χρησιμοποιήθηκε για αρκετά χρόνια ως Λέσχη Αξιωματικών Κω.Με την απόδοσή του στο Δήμο έγιναν οι εργασίες συντήρησης και επισκευών και οι χώροι του χρησιμοποιήθηκαν από το ΔΗ.ΡΑ.Σ. Κω και Δ.Ε.Α.Σ. Κω. Προκειμένου να ενοικιαστεί το κτίριο απαιτούνται εργασίες συντήρησής του.

Όπως αποφασίστηκε το κόστος για αυτές τις εργασίες θα βαρύνει τον μισθωτή. Το μισθωτή επίσης θα βαρύνει και κάθε άλλη εργασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων του κτιρίου. Στη διακήρυξη θα υπάρχει και ρητή αναφορά ότι δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στις αρχιτεκτονικές όψεις του κτιρίου. Το κτίριο αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους με συνολικό εμβαδόν 658,3 μ2.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot