Γ. Κυρίτσης: Ένα μεγάλο μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω για την άμεση αντίδραση της στην πυρκαγιά στο Κάπτεν-Ηλίας

Μάιος 27, 2015
jumbo-banner

Με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω κ. Γιώργο Τσιάμη συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης παρουσία του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας του Δήμου δημοτικού συμβούλου κ. Σεβαστιανού Μαραγκού.

Ο Δήμαρχος Κω συνεχάρη τον Διοικητή και το προσωπικό της Π.Υ Κω για την άμεση αντίδραση τους στο θέμα της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο χώρο του ξενοδοχείου ‘’Κάπτεν Ηλίας’’ στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.
Ο Γιώργος Κυρίτσης επισήμανε την ετοιμότητα της Π.Υ Κω , που μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε, κατάφερε να ελέγξει και να κατασβέσει την πυρκαγιά χωρίς να υπάρξουν απώλειες ανθρώπινων ζωών και χωρίς να προκληθούν καταστροφές σε γειτονικά σπίτια και περιουσίες.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Κω, αναφέρει:
‘’ Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, για την άμεση και αποτελεσματική τους παρέμβαση.
Αυτό το μπράβο εκφράζει όσα νιώθει κάθε πολίτης της Κω.
Είναι η ελάχιστη ηθική αναγνώριση που πρέπει να αποδώσουμε στους πυροσβέστες μας.
Όπως επισήμανε και ο Διοικητής της Π.Υ Κω κ. Τσιάμης από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ενώ χάρη στην Πυροσβεστική αποφεύχθηκε η επέκταση της πυρκαγιάς στα γειτονικά σπίτια.’’
ψονγρατσ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot