Γιάννης Παππάς από Κω: "Ο αγώνας τώρα ξεκινάει"

Ιανουάριος 28, 2015
jumbo-banner
Στην Κω βρέθηκε χθες βράδυ ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων με την Ν.Δ Ιωάννης Παππάς, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζει να μάχεται και να αγωνίζεται για τα Δωδεκάνησα. 
 
Κατά την επίσκεψη του στο νησί ο Γιάννης Παππάς συναντήθηκε με συνεργάτες και φίλους, που τον στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα των εκλογών. Το βράδυ θέλοντας να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του δείπνησαν σε εστιατόριο, δίνοντας ένα μήνυμα ότι ο Γιάννης Παππάς είναι εδώ και τώρα ξεκινάει τη μάχη με επιμονή και υπομονή. 

Ο κ. Παππάς στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 670 περίπου σταυρούς στην Κω, ενώ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πήρε από το νησί μας 1499 σταυρούς και ήρθε δεύτερος μετά από τον κ. Ιωάννη Κρητικό. Την ίδια επιτυχία σημείωσε και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. 
 
Οι συναντήσεις του συνεχίζονται και σήμερα το πρωί, όπου επισκέπτεται φίλους, συνεργάτες και πολίτες της Κω, δείχνοντας έμπρακτα οτι ο αγώνας τώρα ξεκινάει και φυσικά τους ευχαριστεί για την πρωτιά που του έδωσαν και την εμπιστοσύνη τους. 
 
Το μεσημέρι ο Γιάννης Παππάς θα επισκεφτεί την Καρδάμαινα και αργότερα την Κέφαλο, όπου θα δώσει το παρόν στον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε Αντίμαχο και Δόξα Καρδάμαινα. 
Στις 19:20 αναχωρεί για Αθήνα, έχοντας στις αποσκευές του την αγάπη, την στήριξη και την πίστη των πολιτών της Κω. 
 
 
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot