Α. Μπίλλης: "Είναι κουτό να λες ότι έπεσε η ροή στην Κω επειδή δεν υπάρχει HOT SPOT"..

Ιανουάριος 09, 2016
jumbo-banner

Πρακτικές αναλύσεις προς όφελος

Καλώς ορίσατε στο 2016 οπού η διεθνή κοινότητα χοχλάζει.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία του ανθρώπου και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού, πολλαπλασιαστικέ και εξαπλώθηκε το ον, παντού και προς όλες τις κατευθύνσεις

Η γραφή αναφέρει ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και δεν έχει άλλο όμοιο του, ζωντανή απόδειξη τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα, άλλοι φιλάργυροι , άλλοι ζηλόφθονες, άλλοι αρσενοκοίτηδες, άλλοι χαρισματικοί, άλλοι φιλεύσπλαχνοι, άλλοι ιδιοφυίες και ου το καθεξής.

Κανείς όμως δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και κανείς δεν μπορεί να κριθεί από κανένα επί της ουσίας.

Αυτά όσον αφορά τα πνευματικά, στα κοσμικά ο παραβάτης του νόμου που θα πιαστεί,

θα πληρώσει το τίμημα βάση του νόμου που ορίζει και διατάζει.

Ο ίδιος ο θεός (Δόξα σοι ο Θεός) έδωσε την ελεύθερη βούληση στον άνθρωπο και αρνήθηκε να την παραβιάσει, αν αντιληφτούμε αυτό τότε είναι πιο εφικτό να βρίσκουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα που μας παρουσιάζονται, ως μονάδες αλλά και ως σύνολα και όχι να αναρωτιόμαστε συνέχεια ποιος θα φυλάει τους φύλακες.

Πρέπει να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, αυτό είναι η πρόοδος.

Είναι αδιανόητο να ακούς από τους ίδιους ανθρώπους που αυτοονομάζονται χριστιανοί και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι η παγκοσμιοποίηση είναι πρόβλημα όπως και μια νέα τάξη πραγμάτων, ενώ το μίσος περισσεύει στις καρδιές τους και παράλληλα θέλουν να ονομάζονται χριστιανοί και να εξυμνούν το Θεό χωρίς ίχνος μετάνοιας για το μίσος που καλλιεργούν μέσα τους, η παγκοσμιοποίηση είναι αναπόφευκτη.

Αυτοί λοιπόν μόνο ένα πράγμα δηλώνουν με τις πράξεις τους, δεν κοπιάζουν για την γνώση, κοινώς τεμπέληδες και αμόρφωτοι, δεν σπουδάζουν την ιστορία και την ροή της αλλά τα βλέπουν μονόπλευρα, κοινώς ανιστόρητοι και επικίνδυνοι για τους γύρω τους.

Σκοτίστηκαν οι διανοιές τους και εθελοτυφλούν για να θρέψουν το αρρωστημένο υπέρ εγώ τους.

Η πιο μεγάλη υποκρισία είναι ότι ντύνονται τον μανδύα του χριστιανισμού σαν τις καραβιές των σταυροφόρων που εξελιχτήκαν σε πολεμικές μηχανές ΕΝΩ θα έπρεπε να δοξάζουν τον Θεό που πλησιάζει η ώρα της κρίσης και η Δευτέρα παρουσία του Μεσσία γιατί όλα αυτά που γίνονται είναι γραμμένο να γίνουν και θα γίνουν προς χάρη των πιστών.

Χριστιανισμός και εθνικισμός σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν βλέποντας με τα μάτια του πιστού, σαφώς γεννηθήκαν οι Έλληνες έλληνες και οι εβραίοι εβραίοι και ο καθένας αγαπά τον τόπο του και είναι γεμάτος συναισθήματα που κανένας δεν μπορεί να του τα στερήσει ακόμα και με την βία.

Ποιος ο λόγος να μετατρέψω την ψυχή μου σε αδηφάγο τέρας ποτισμένο με μισός την στιγμή που ο ίδιος ο Χριστός με την ανάσταση του πέρασε την αγάπη του από τους εβραίους στους έλληνες και από τους έλληνες σε όλη την Κτίση. Αυτοί λοιπόν είναι δύο φορές προδότες , μια προς τον Θεό και μια προς τους εαυτούς τους. Η αλήθεια και το ψέμα είναι σαν το φώς και το σκοτάδι, δεν μπορεί να καλύψει το ψέμα και το σκότος την αλήθεια και το φώς.

Όταν λοιπόν σχίζεις τα ρούχα σου για κάποιο σκοπό καλό είναι να μην έχει σκότος μέσα η πράξη σου, γιατί θα μείνεις γυμνός και με κρυοπαγήματα. Το να φοβάσαι το οτιδήποτε δεν γνωρίζεις και δεν κόπιασες να μάθεις, είναι ψυχωτικό και παρανοϊκό, η εξέλιξη του κόσμου γενικά είναι αναπόφευκτη, με το να μισείς μέχρι θανάτου είναι αυτοκαταστροφικό.

Δεν θέλουμε να πνίγονται άνθρωποι από όπου και αν είναι, απλά να είναι μακριά από την αυλή μας, και μετά στρέφεσαι στον θεό για οτιδήποτε, μεγάλη υποκρισία όχι προς άνθρωπο αλλά προς το θεμέλιο της πιστής σου.

Σαφώς και υπάρχουν τρομοκράτες μέσα στους ξεριζωμένους, γι’ αυτό και το θέμα να ελέγχονται επείγει, όμως υπάρχουν τρομοκράτες και από την εδώ μεριά τρομοκρατώντας τον κόσμο με φαντασιακές σπερματογενέσεις του εγκεφάλου τους, που είναι χειρότεροι για τον λόγο, ότι τρομοκρατούν τα πνεύματα και ζημιώνουν ότι αγγίζουν.

Η αλήθεια για το μεταναστευτικό είναι ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν γυρίζει πίσω, αντιθέτως ζητάει λύση άμεσα, όχι μόνο στην Κω άλλα σε όλο τον δυτικό κόσμο. Είναι αδύνατο να συγκρατήσεις τέτοιες ροές, ούτε καν με σφαίρες. Καλύτερα είναι λοιπόν να γίνεις εσύ ο κυρίως παίκτης ώστε να υπάρχει ο έλεγχος και ο περιορισμός των τυχών εγκληματικών πράξεων. Ο καιρός περνάει σε βάρος μας, αυτές οι ροές δεν θα σταματήσουν σύντομα, και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι ανοργάνωτος σε προτιμούν οι κακής λογής μετανάστες, αυτοί που δεν θέλουν τον έλεγχο, λιποτάκτες, εγκληματίες, τρομοκράτες και γενικά ασεβής προς τα πάντα. Είναι κουτό να λες ότι έπεσε η ροή στην Κω επειδή δεν υπάρχει χοτ σποτ για τον λόγο ότι αυτοί που θέλουν μια ήσυχη ζωή θα πάνε στην Μυτιλήνη ενώ η φύρα θα πάει στην ανοργανωσιά να κλέψει να βιάσει και ούτω καθεξής.

Αυτή η παράγραφος είναι πολύ σημαντική για τον λόγο ότι , πως θα προστατέψεις την τουριστική ταυτότητα του νησιού αν είσαι ξέφραγο αμπέλι. Θα κινδυνέψουμε να χάσουμε και τους στάνταρ αν συνεχίσουμε έτσι και καλά τα χωριά θα την βγάλουνε και φέτος ,τι θα γίνει όμως με την πόλη και το κέντρο της. Το κεφάλαιο ήλιος και θάλασσα ισοπεδώνεται μέσα σε μια στιγμή, η Ελλάδα θα προτιμηθεί είναι δεδομένο, οι τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα όμως θα αλλάξουν χάρτη, οι ευρωπαίοι στρέφονται σε ποιο αυθεντικούς ελληνικούς προορισμούς, σαφώς είναι λεπτές οι καταστάσεις και δύσκολοι καιροί, αλλά να παίρνεις φόρα και να κλωτσάς στα καρφιά είναι κουτό και σίγουρα θα λουστείς το αίμα από τα δάκτυλα σού.

Με σεβασμό και Τιμή

 

Μπίλλης Αντώνιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot