Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ Μ.: «Έκφραση Ικανοποίησης Λιμενάρχη Κω»

Ιούλιος 22, 2014
jumbo-banner
1. Εκφράζω την ικανοποίηση μου στα πληρώματα των περιπολικών σκαφών ΠΛΣ-616 και ΠΛΣ-1014 Λ/Χ Κω καθώς και στους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λ/Χ Κω, διότι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, επαγγελματισμό, αφοσίωση, θάρρος και επιχειρησιακή κατάρτιση.

2. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν η διατήρηση του μικρότερου αριθμού εισροής μεταναστών από όλες τις Ανατολικές Λιμενικές Αρχές της Ελλάδας και η σύλληψη πέντε (05) διακινητών παράνομων μεταναστών στην περιοχή δικαιοδοσίας μας και την κατάσχεση των σκαφών τους σε χρονικό διάστημα μόλις ενός μηνός και συγκεκριμένα:
α) Την 23-06-2014 ενός διακινητή υπηκόου Τουρκίας.
β) Την 27-06-2014 ενός διακινητή υπηκόου Αφγανιστάν.
γ) Την 28-06-2014 ενός διακινητή υπηκόου Τουρκίας.
δ) Την 12-07-2014 ενός διακινητή υπηκόου Τουρκίας.
ε) Την 16-07-2014 ενός διακινητή υπηκόου Τουρκίας.

3. Οι ανωτέρω επιτυχίες σας πέραν του αποτελεσματικού χτυπήματος που επέφεραν στο Οργανωμένο Έγκλημα της παράνομης διακίνησης μεταναστών, είχαν ως επακόλουθο τον εγκωμιαστικό σχολιασμό της Υπηρεσίας μας από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της περιοχής μας. Πάνω από όλα όμως οι ενέργειές σας ήταν η αφορμή για την καλλιέργεια αισθήματος εμπιστοσύνης, εκτίμησης και ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους υπηρετούμε και προστατεύουμε, όπως έχουμε ορισθεί να πράττουμε τηρώντας την Ιστορία και τις Παραδόσεις του Λιμενικού Σώματος.

4.Σας προτρέπω όπως και στο μέλλον να συνεχίσετε να επιδεικνύετε τον ίδιο ζήλο, ενδιαφέρον και αλτρουισμό, στην εκτέλεση των καθηκόντων σας.
 
    Ο Λιμενάρχης
Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ Μ.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot