"ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΕΙΑ 2015" Χαμός στη γιορτή του Σταύρου

Σεπτέμβριος 15, 2015
jumbo-banner

Λαϊκό γλέντι για άλλη μια χρονιά στη γιορτή του Σταύρου Αρβανιτάκη ("Αρβανιτάκεια 2015"), με κοσμοσυρροή από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, με άφθονα φαγητά, γλυκά και ποτά για όλο τον κόσμο.

Φέτος, ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των στρατηγών - πρώην Διοικητών της 80 ΑΔΤΕ Κ. Ζιαζιά, Κ. Γκίνη και Β. Μπαλντούμη οι οποίοι λίγο πριν την αναχώρηση τους από το νησί ήρθαν (όπως συνήθιζαν και παλιά) για να ευχηθούν στον Σταύρο για τη γιορτή του.

Παρών ήταν επίσης ο Ταξίαρχος Κ. Ευγένιος, αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Εκτός από τον εορταζόμενο -όπως ήταν αναμενόμενο- ιδιαίτερες ευχές και συγχαρητήρια απ' όλο τον κόσμο δεχόταν και ο πατέρας του ο κυρ- Διονύσης, ο γνωστός τελευταία και ως "ο φούρναρης της Κω", ο οποίος στην κρίση του μεταναστευτικού στάθηκε ο καλύτερος πρεσβευτής της Κω στο εξωτερικό δίνοντας (διά στόματος Γιούνκερ) την πιο αντιπροσωπευτική εικόνα όχι μόνο για την Κω και τους κατοίκους της αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, στέλνοντας μηνύματα ήθους και ανθρωπιάς σε όλο τον κόσμο.

(Eυχαριστούμε για τις πρόσθετες φωτό με τα βεγγαλικά και τον κόσμο από νωρίς την φίλη Μαρία Δεμερτζή).

aegeanews.gr 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot