Απάντηση Καλλούδη-Μαραγκού-Μαρκόγλου στην Δήλωση της Ιωάννας Ρούφα

Νοέμβριος 19, 2015
jumbo-banner

Συνδημότισσες και Συνδημότες, σκοπός της επιστολής μας αυτής είναι η ενημέρωση των συνδημοτών μας, για τους πραγματικούς λόγους που αναγκαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση για την ανεξαρτητοποίηση μας .

  1. Η συμμετοχή μας στην παράταξη Όραμα Κίνημα Πολιτών και η εκλογή μας έγινε με επικεφαλή  της παράταξης τον Κώστα Καϊσερλη.
  2. Τον κανονισμό λειτουργίας της παράταξης , δεν τον ψηφίσαμε τον 9ο /2014, διότι δεν κληθήκαμε για να συμμετάσχουμε στην σύνταξη και την συνδιαμόρφωση του καθώς είχαμε σαφείς πολιτικές διαφορές.
  3. Οι αποφάσεις της παράταξης λαμβάνονται από ένα στενό ηγετικό πυρήνα και όχι συλλογικά μαζί με την δημοτική ομάδα.
  4. Όταν οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς  εμάς, δεν μπορούμε να ασκήσουμε ουσιαστικά και εποικοδομητικά τον ρόλο που μας έταξε  ο Κωακός Λαός.
  5. Επιστέγασμα του μη Δημοκρατικού τρόπου λειτουργίας της επικεφαλής μας, είναι το γεγονός ότι δεν κληθήκαμε στην παράταξη για να εκφράσουμε τις απόψεις μας για τα τρία σοβαρά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν την:

α) Αναπροσαρμογή τελών

β) Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου

γ) Έγκριση Προϋπολογισμού.

  1. Στην μέχρι σήμερα πορεία μας δεν διαπραγματευτήκαμε τις αξίες και τις αρχές μας και κυρίως δεν απεμπολήσαμε τους σκοπούς για τους οποίους αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε τα κοινά, σεβόμενοι πάντα τον πολιτικό ρόλο της επικεφαλής μας ως γυναίκα.

Πολιτική για εμάς είναι η  Προσφορά, Αλληλεγγύη, Συνεργασία, Συμπαράσταση, Βοήθεια με κάθε τρόπο του συμπολίτη μας και είναι πέρα από Κόμματα- Χρώματα και Παρατάξεις.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Μαραγκός Ευστάθιος-Σωτήρης

Καλλούδης Ιωάννης

Μαρκόγλου Σταμάτιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot