Απάντηση Γιώργου Κυρίτση προς Θεοδόση Νικηταρά

Ιούλιος 14, 2014
jumbo-banner

Αξιότιμο Κύριο  Θεοδόση Νικηταρά

Δήμαρχο Κω

Αγαπητέ Θεοδόση

Σου απαντώ αυθημερόν στην επιστολή σου για την πρόσκληση σε συζήτηση για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Κω.

Είναι δεδομένη η θετική ανταπόκριση μας σε κάθε ανοιχτή δημοκρατική και συνθετική διαδικασίας. Ιδιαίτερα για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας , απέναντι στα οποία πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αναζητούμε κοινό τόπο σκέψης και δράσης με ειλικρίνεια και χωρίς υστεροβουλίες και σκοπιμότητες.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συμμετέχει και θα εκπροσωπηθεί στη συνάντηση της Δευτέρας από την νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο κ. Βάσω Πη-Πάσσου.

Στην πρόσφατη συνάντηση των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης με το νέο Υπουργό Υγείας κ.Βορίδη είχες της ευκαιρία να ακούσεις και την τοποθέτηση μου αλλά και το αναλυτικό υπόμνημα που κατέθεσα.

Αυτό αποτελεί για μένα δέσμευση για το μέλλον.

Δεν σκοπεύω να παριστάνω τον παθητικό θεατή στην υποβάθμιση του νοσοκομείου και της δημόσιας υγείας, ως Δήμαρχος Κω.

Αντίθετα, η φωνή της Κω θα ακούγεται πλέον δυνατά, υπάρχει η βούληση αλλά και η αποφασιστικότητα για δυναμικές ενέργειες, κινητοποιήσεις αλλά και ενέργειες ουσίας.

Και αυτό θα το καταστήσω σαφές με συγκεκριμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες από την 1η Σεπτεμβρίου.

Με συνέπεια και ειλικρίνεια απέναντι στις θέσεις που εξέφραζα αλλά και στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, με τις οποίες διεκδικήσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κω.

Η διαμόρφωση μιας ενιαίας στάσης, απέναντι στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, απαιτεί αυτά τα δύο στοιχεία. Τη συνέπεια και την ειλικρίνεια.

Υπερβαίνει πρόσωπα και παρατάξεις. Αφορά το σύνολο της κοινωνίας, απαιτεί τη συστράτευση όλων των πολιτών και των φορέων.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κυρίτσης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot