Αναστέλλει τη δραστηριότητά της η Minoan Air – Εξυπηρετούσε Ρόδο και Κω

Δεκέμβριος 12, 2015
jumbo-banner
Σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους «για μικρό διάστημα», προχωρούν οι Μινωικές Αερογραμμές, προκειμένου, όπως ανακοίνωσε το ΔΣ, να δοθεί στην εταιρία χρόνος για επαναπροσδιορισμό των στόχων, σύμφωνα με την εταιρική της φιλοσοφία.
Στην ανακοίνωσή της η εταιρία επικαλείται την 5ετή οικονομική κρίση στη χώρα και τις επιπτώσεις της στις αερομεταφορές και εξηγεί ότι η αναστολή της δραστηριότητάς της γίνεται με σκοπό να «να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί». Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας ότι σύντομα ο αερομεταφορέας θα ανακοινώσει με λεπτομέρειες το νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό.
Η Minoan Air είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία που εστιάζει την εμπορική της στρατηγική σε “niche” point to point αγορές. Άρχισε τις εμπορικές της πτήσεις την 1η Ιουνίου του 2012 εκμεταλλευόμενη ένα σμήνος τριών ελικοστροβίλων αεροσκαφών Fokker 50 θέσεων. Η επιχειρησιακή βάση της Εταιρείας είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκτελεί τακτικά δρομολόγια εσωτερικού προς την Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη και Σαντορίνη και παράλληλα επιχειρεί σε αγορές του εξωτερικού.
http://www.tornosnews.gr/


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot