×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Ανακοίνωση ΕΕΣ ΚΩ: «Έκκληση για Βοήθεια στην Σερβία»

Μάιος 21, 2014
jumbo-banner

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Έκκληση για Βοήθεια στην Σερβία»

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την χώρα προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα).

Tα ανωτέρω είδη θα συγκεντρώνονται στην αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω στην οδό Ηροδότου 9, από την Πέμπτη 22 Μαΐου.

Η αποθήκη θα είναι ανοικτή:

ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 – 12:00 το πρωΐ

                                                 και 6:00 – 8:00 το απόγευμα

ΣΑΒΒΑΤΟ                               10:00 – 12:00 το πρωΐ.

Επίσης, εθελοντές μας μπορούν να παραλάβουν τις προσφορές σας και από τον χώρο σας. Τηλ. επικοινωνίας: 6980346202

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό

της ALPHA BANK 112 00 2002 021470,

που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ζωντανό το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την φυσική καταστροφή.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot