ΈΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στα Φωκάλια - Κόσμος, Αστυνομία και ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν στην περιοχή (Φωτό & Βίντεο)

Φεβρουάριος 05, 2016
jumbo-banner
Από τις 08:00 αυτοκίνητα της αστυνομίας έχουν "κλείσει" τον δρόμο απέναντι από την express service, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή Φωκάλια.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία αρκετός κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί. Απότι φαίνεται κλούβες των ΜΑΤ έχουν φτάσει στο νησί και μάλλον επιβεβαιώνεται η χθεσινή πληροφορία για την άφιξη τους και την δρομολόγηση του hot spot. 

Ο αστυνομικός διευθυντής έφτασε στο σημείο, μίλησε με τους κατοίκους και δήλωσε ότι μετέφερε το αίτημα τους στην Αθήνα. Τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να γίνουν φασαρίες. Θα μείνει στην εν λόγω περιοχή για όσο χρειαστεί..γίνονται διαβουλεύσεις άνωθεν που δεν είναι της αρμοδιότητας του.

Ο περισσότερος κόσμος μετά την βροχή έχει αποχωρήσει από την περιοχή, ενώ άλλοι κάτοικοι έχουν πάει στο Λινοπότι και στο Πυλί, όπου υπάρχει φημολογία για επέμβαση των ΜΑΤ εκεί.

mat1
mat2
mat3
mat4
mat5
mat7
mat8
mat9
mat10
mat11
mat12
mat13
mat14
mat16
mat17
mat18
mat19
mat20

mat23
mat24







ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot