«Συγχαρητήρια σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς της Κω για το υψηλό ποσοστό επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις»

Δεκέμβριος 29, 2015
jumbo-banner

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Κω στο Πολύκεντρο Πυλίου.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Κόνσολας συνεχάρη τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο υψηλό ποσοστό επιτυχόντων στο νησί, κάτι που όπως είπε αντανακλά την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και στους γονείς.

Ο Βουλευτής, μιλώντας και με την ιδιότητα του πανεπιστημιακού, τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης της έννοιας της αριστείας και της διάκρισης στην εκπαίδευση και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους και τις νέες της Κω που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.

Ο κ. Κόνσολας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κω, συναντήθηκε με το Δήμαρχο, κ. Κυρίτση, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων του νησιού με τους οποίους συζήτησε το μεταναστευτικό πρόβλημα και τις επιπτώσεις του στον τουρισμό. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot