Όλα τα σενάρια που σκέφτεται η Apple για το iPhone 7!

Δεκέμβριος 02, 2015
jumbo-banner

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 6S φήμες θέλουν την Apple να εργάζεται όχι σε 1 αλλά σε 5 διαφορετικές εκδόσεις iPhone 7 από τις οποίες θα δημιουργήσει τη συσκευή που θα παρουσιάσει το 2016

Σύμφωνα με τις φήμες η Apple έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικές εκδόσεις του νέου iPhone, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει νέες τεχνολογίες σε σύγκριση, με σκοπό να βοηθήσουν στην δημιουργία της τελικής συσκευής.

Έτσι έχουμε μία έκδοση του iPhone η οποία διαθέτει θύρα USB-C αντί για την παραδοσιακή υποδοχή Lightning, αλλαγή μάλλον απίθανη, μιας και η Apple έχει επενδύσει στο Lightning με τις φήμες να την θέλουν να εργάζεται πάνω σε ένα νέο ακουστικό που θα χρησιμοποιεί ειδικά αυτήν την υποδοχή.

Επίσης έχουμε την έκδοση η οποία χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία φόρτισης, τεχνολογία που είναι ήδη διαθέσιμη στην ανταγωνισμό και οι χρήστες φαίνεται πως την θέλουν. Μία ακόμα πρόταση είναι το “multi-touch Force Touch”, το στην ουσία θα επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το 3D Touch εμφανίζοντας του επιλογές αν το χρησιμοποιεί με περισσότερα από ένα δάχτυλο στην οθόνη αφής.

Η τελευταία πρόταση φαίνεται να θέλει την αντικατάσταση του Touch ID sensor, που είναι ενσωματωμένο στο home button, με ένα σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων με σκοπό την εξαφάνιση του κουμπιού.

Φυσικά η Apple δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα παραπάνω οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τελικά πότε και τι σκοπεύει να μας παρουσιάσει η εταιρία μέσα στο 2016.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot