Φήμες: Έρχεται νέα, slim και φθηνότερη έκδοση του Xbox One το 2015

Νοέμβριος 04, 2014
jumbo-banner
Οι φήμες για την επόμενη έκδοση του Xbox One αναφέρουν ότι το 2015 θα διατεθεί μία νέα slim έκδοση της κονσόλας με διαφορετικό επεξεργαστή από την AMD.
 
Στο Beyond3D, ο Daniel McConnell, senior manager της AMD, φαίνεται ότι αποτέλεσε μέρος της ανάπτυξης του πρώτου APU για το Xbox One στα 28nm, και τώρα ασχολείται για μια φθηνότερη εκδοχή του στα 20nm.
 
Από αυτό προκύπτει ότι η Microsoft βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάππτυξης ενός λεπτότερου Xbox One μοντέλου, μιας και η αρχιτεκτονική των 20nm θα της επέτρεπε να κατασκευάσει ένα μικρότερο κουτί και κατ' επέκταση, φθηνότερο σύστημα ψύξης, ενώ από πλευράς επεξεργαστή, η κατασκευή του θα κοστίζει λιγότερο, όταν μεταφερθεί στα 20nm.
 
Παράλληλα, η Microsoft αναζητά έναν μηχανικό για την ανάπτυξη διαφόρων επιπέδων μνήμης, όπου μέσα στις απαιτήσεις αναφέρεται πώς ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με DDR3 και DDR4 μνήμες, κάτι που επίσης πιθανώς να υποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο Xbox One θα έχει αναβαθμισμένη RAM.
pcmagazine.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot