Το Facebook απέκτησε το παλάτι του - ΦΩΤΟ

Απρίλιος 02, 2015
jumbo-banner

To Facebook μετακόμισε και κάλεσε φίλους και δημοσιογράφους για να δείξουν τα καινούρια του γραφεία. Τα γραφεία έχουν την υπογραφή του διάσημου Καναδού αρχιτέκτονα Frank Gehry, η έκταση που καταλαμβάνουν είναι 40.000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκονται στο Menlo Park της Καλιφόρνια.

Το κτίριο είναι ένας τεράστιος ενιαίος εργασιακός χώρος όπου χιλιάδες άνθρωποι μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα ενώ παράλληλα υπάρχουν μικρότεροι χώροι για όσους θέλουν ιδιωτικότητα. Υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων η οποία είναι γεμάτη με μικρές μπάλες, που υποθέτουμε ότι ήταν έτσι μόνο για την περίσταση.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, ο χώρος είναι τόσο μεγάλος που έχει προστεθεί ακόμη και χάρτης για να μην χάνονται οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες, ενώ υπάρχει και ένα τεράστιο πάρκο με πάνω από 400 δέντρα.

Ο ίδιος ο Zuckerberg έγραψε ότι το κτίριο είναι αρκετά απλό και όχι φανταχτερό. Αυτό έγινε για να δίνεται η αίσθηση ότι μπαίνεις σε έναν χώρο εργασίας και να αισθάνεσαι ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός που είναι να συνδεθεί ο κόσμος.

techblog.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot