Τι να κάνετε στα γρήγορα όταν κάτι δεν πάει καλά με το iPhone ή το iPad

Δεκέμβριος 04, 2015
jumbo-banner

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα γρήγορο tip ενός λάτρη των προϊόντων της Apple από το γραφικό Μπαλίτο στην Νότια Αφρική. Ο Μαρκ Φόρεστ συνιστά σε όσους βλέπουν τα app τους να μην συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε να κάνουν ένα κολπάκι μερικών δευτερολέπτων.

Κρατήστε το πλήκτρο Power παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη που σας καλεί να σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη για να απενεργοποιήσετε την συσκευή (iPhone, iPad και iPod touch).

Αντ' αυτού, θα αγνοήσετε την προτροπή του λειτουργικού, χωρίς όμως να την ακυρώσετε. Θα πατήσετε το Home ώστε σε λίγα δευτερόλεπτα να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. H μνήμη θα έχει αδειάσει, χωρίς όμως να κάνετε επανεκκίνηση.

Με αυτό το τρικ, ο Φόρεστ συνιστά στους χρήστες συσκευών με iOS να καθαρίσουν την μνήμη άμεσης προσπέλασης από τα απομεινάρια των εφαρμογών που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή. Μετά το άδειασμα της RAM, η εκτέλεση των προγραμμάτων ξεκινά καθαρά, κάτι που ο Φόρεστ εκτιμά ότι θα επιλύσει τα προβλήματα δυσλειτουργίας τους.

Πηγή: in.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot