Τι αλλάζει στο Facebook από την επόμενη εβδομάδα

Δεκέμβριος 08, 2015
jumbo-banner

Σύμφωνα με ανάρτηση στο επίσημο blog του Facebook, το κοινωνικό δίκτυο και οι μηχανικοί του εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες πατούν Like, σχολιάζουν ή μοιράζονται κάποιες αναρτήσεις.

Αυτοί οι παράγοντες, είναι και οι πιο καθοριστικοί ως προς το τι αξίζει εμφανίζεται στο Timeline ενός χρήστη.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Facebook διεξάγει μια σειρά ερευνών ανάμεσα σε χιλιάδες χρήστες του. Με μερικές απλές ερωτήσεις, οι μηχανικοί του Facebook προσδιορίζουν αν εμφανίζονται οι σωστές αναρτήσεις- ειδήσεις, ή αν υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης και προσαρμογής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι λόγοι που ένα ποστ γίνεται viral, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστοι, ακόμα και για το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου. 

Είναι αλήθεια, βλέπουμε όλα τα είδη περιεχομένου να γίνονται viral χωρίς προφανή λόγο. 
Τα viral posts είναι ακόμη μια ανεξερεύνητη περιοχή και γι 'αυτό το Facebook θέλει τη βοήθειά σας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, το Facebook θα ρωτά τους χρήστες του αν προτιμούν ένα viral post έναντι κάποιου άλλου. Αυτό που δεν θα συγκεντρώσει τις προτιμήσεις τους, θα φαίνεται σε λιγότερα newsfeed χρηστών.

Ίσως ο χρόνος αποκαλύψει τελικά τα στοιχεία που κάνουν ένα ποστ πολύ δημοφιλές, και το Facebook θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο, κατά παραγγελία, News Feed.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot