Ταχύτητες ανώτερες του 4G στη Μεγάλη Βρετανία

Νοέμβριος 05, 2014
jumbo-banner
Δεν πρόλαβε να διαδοθεί η νέα τεχνολογία διαδικτυακής μετάδοσης δεδομένων για «έξυπνες» συσκευές 4G και, ήδη, δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζονται να προσφέρουν ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες.
 
Ο λόγος για την EE και τη Vodafone. Η πρώτη λανσάρει το 4G+ ενώ η δεύτερη το 4,5G, σύμφωνα με το δίκτυο BBC. Όπως ανακοινώθηκε, στη θεωρία οι ταχύτητες που θα μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες θα φτάσουν τα 150 Megabits το δευτερόλεπτο.
 
Στην πράξη, ωστόσο, όπως επισημαίνει το BBC, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» αρχεία με ταχύτητες περίπου 90 Megabits το δευτερόλεπτο.
Η EE τόνισε ότι δοκιμάζει τη νέα τεχνολογία από το 2013 και υπογράμμισε ότι περίπου 150 σημεία στο Λονδίνο θα παρέχουν στους συνδρομητές της τις νέες ταχύτητες.
Επίσης, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι μέχρι το 2015 αναμένεται όλο το δίκτυο του Λονδίνου να αναβαθμιστεί σε 4G+.
 
Από την πλευρά της, η Vodafone ανακοίνωσε ότι από τις 15 Οκτωβρίου διαθέτει τις νέες ταχύτητες στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Μπέρμινχαμ, χωρίς, όμως, να ξεκαθαρίσει εάν αφορά συγκεκριμένα σημεία ή όλο της το δίκτυο. Παράλληλα, η εταιρεία ανέφερε ότι εντός του 2015 θα είναι διαθέσιμο το 4,5G και σε άλλες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας.
nooz.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot