Σχολίασε offline τις αναρτήσεις στο Facebook

Δεκέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Το Facebook τώρα θα σας αφήνει να σχολιάζετε τις δημοσιεύσεις σας ακόμα και όταν δεν έχετε καθόλου δίκτυο στο τηλέφωνό σας. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αλλά φαίνεται ότι ήδη «βρέχει» δώρα για τους χρήστες του Διαδικτύου. …

Με το Google Maps και τη θέσπιση της offline λειτουργίας του τον περασμένο μήνα, το Facebook τώρα πλέον να φροντίζει να συμπεριλάβει offline δυνατότητες ώστε να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, ξεπερνώντας τυχόν διακυμάνσεις του δικτύου.

Χάρη στη νέα κίνησή του, τώρα μπορείτε να σχολιάσετε τις αναρτήσεις ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Έτσι, την επόμενη φορά που ανησυχείτε ότι χάσατε την ευκαιρία να σχολιάσετε μια ανάρτηση εξαιτίας της κακής σύνδεσης του δικτύου σας, απλά πληκτρολογήστε το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί αυτόματα μόλις η σύνδεσή σας επανέλθει.

Και υπάρχουν κι άλλα. Εάν έχετε μια αργή σύνδεση, το News Feed σας πρώτα θα σας εμφανίζει τις παλαιότερες δημοσιεύσεις, από την τελευταία φορά που συνδεθήκατε, και στη συνέχεια θα φορτώσει οποιοδήποτε νέο ​​περιεχόμενο. Και για να φτάσει ένα βήμα παραπέρα, το Facebook θα εμφανίζει μόνο αναρτήσεις, στις οποίες δεν είχατε κατέβει νωρίτερα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ακριβώς εκεί που είχατε μείνει.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει ως στόχο να κρατήσει το News Feed σας ενημερωμένο όλη την ημέρα εμφανίζοντας αναρτήσεις συνεχώς ενώ είστε online. Αλλά αυτό έρχεται με μια δυσλειτουργία. Αν και αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να προκαλέσει έναν ενθουσιασμό μέσα σας, θα σας κοστίζει υψηλότερο bandwidth και κατανάλωση μπαταρίας.

Τον Οκτώβριο, το Facebook ενημέρωσε το app του για να ανιχνεύσει αργές συνδέσεις και να σας φέρνει τις αδιάβαστες δημοσιεύσεις από τη μνήμη της συσκευής. Επίσης, οι διαφημίσεις βίντεο παρουσιάζονται πλέον σε μορφή slideshow που φροντίζει και για τις 2G ταχύτητες.

Το Facebook φαίνεται να έχει θέσει πολλούς στόχους για τώρα, αλλά ακόμα αναμένουμε να επιβεβαιώσει, πότε τα χαρακτηριστικά θα βγουν παγκοσμίως και αν θα περιορίζονται μόνο στο Android app. Μέχρι τότε, οι χρήστες του έχουν σίγουρα κάτι να περιμένουν.

Πηγή: SecNews

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot