Στις 6 Οκτωβρίου η απάντηση της Microsoft στο iPad Pro της Apple

Σεπτέμβριος 16, 2015
jumbo-banner
Η Microsoft διοργανώνει στις 6 Οκτωβρίου εκδήλωση στην οποία αναμένεται να ανανεώσει τον πρότυπο εξοπλισμό με Windows 10.
Εκεί, αναμένεται να απαντήσει με το δικό της Surface Pro 4 στο επαγγελματικών προδιαγραφών iPad Pro 12,9 ιντσών, -το οποίο για πρώτη φορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πενάκι-, που ανακοίνωσε η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου. Η απάντηση στα iPhone θα πάρει την μορφή smartphone με Windows 10.

H εκδήλωση της 6ης Οκτωβρίου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου (http://www.microsoft.com/october2015event)

Η πρόσκληση που απέστειλε η Microsoft στον δημοσιογραφικό κόσμο αναφέρεται σε νέες συσκευές με Windows και φέρει το hashtag #Windows10devices. Άγνωστο ωστόσο παραμένει τι θα μπορούσε να προσθέσει η Microsoft στο Surface Pro 3 των 12'' που παρουσίασε τον Μάιο του 2014 ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Η συζήτηση που διεξάγεται στο διαδίκτυο αφορά στην ενσωμάτωση αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος ή στην προσθήκη της κάμερας RealSense της Intel που θα επιτρέψει την αξιοποίηση της τεχνολογίας Windows Hello που καταργεί τα password και τα αντικαθιστά με λεπτομερείς εικόνες του προσώπου του χρήστη. 

Εντούτοις, το πάχος του Surface Pro (9,1χιλ.) θεωρείται μικρό για να επιβεβαιωθεί η εικασία, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η ανακοίνωση ενός μεγαλύτερου tablet έως και 14 ιντσών, με νέο πληκτρολόγιο. 

Το Surface Pro 3 είναι ένα tablet 12 ιντσών που βασίζεται στους Core i5/i7 της Intel, με 4 ή 8GB μνήμη και έως 64GB έως και 512GB εσωτερικό χώρο, βάρος 800gr έως 1300γρ, σε τιμές που ξεκινούν από τα 869 ευρώ και ξεπερνούν τα 2.230 ευρώ. Το πληκτρολόγιο/θήκη/στήριγμα καθώς και πενάκι πωλούνται ξεχωριστά ως αξεσουάρ.

Οι εκτιμήσεις για τα νέα smartphone με Windows 10 περιστρέφονται γύρω από τα ονόματα των Windows Lumia 950 και 950XL, εικόνες των οποίων έχουν ήδη διαρρεύσει. Πριν και κατά την ανακοίνωση των Windows 10, η Microsoft έχει αποκαλύψει αρκετά για τα νέα Windows 10 smartphone: 

Τα νέα smartphone με Windows 10 θα μπορούν να λειτουργούν ως PC με τα απαραίτητα αρχεία, δεδομένα και εφαρμογές όταν θα συνδέονται ασύρματα σε μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο και mouse, ασύρματα. Δείτε πως θα αναλαμβάνουν ρόλο PC τα νέα smartphone με Windows 10.

Πηγή: in.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot