Σήμερα κυκλοφορεί το νέο iPhone 5SE - Φθηνότερο από την τελευταία έκδοση και μικρότερο

Μάρτιος 21, 2016
jumbo-banner

Η Apple παρουσιάζει σήμερα επίσημα και θέτει σε κυκλοφορία το νέο iPhone 5SE, το οποίο θα αποτελέσει τον προπομπό του iPhone 7, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι πωλήσεις του iPhone 6 και 6s δεν κύλησαν έτσι όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες της Apple, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός ενδιάμεσου μοντέλου, που θυμίζει αρκετά το άκρως επιτυχημένο 5s.

Το νέο iPhone είναι μικρότερο από το 6 και 6s αλλά και από το iPhone 6 Plus και αρκετά φθηνότερο. Το 5SE αναμένεται να έχει τις ίδιες διαστάσεις με το 5 και 5s ενώ θα διατίθεται και στο χρώμα ροζ-χρυσό το οποίο έγινε το χαρακτηριστικό του 6s.

Η διαφορά του συγκριτικά με το 5 και 5s αναμένεται να είναι στις γωνίες, με το 5SE να έχει πιθανότατα μεγαλύτερες καμπύλες. Θα διαθέτει την ίδια κάμερα με το 6s στα 12 megapixel ενώ όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες δεν θα έχει τη δυνατότητα 3D Touch.

iefimerida.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot