Προβλήματα με το άνοιγμα επισυναπτόμενων αρχείων Mail στο iOS 9.0.2

Οκτώβριος 14, 2015
jumbo-banner

Δύο σημαντικά προβλήματα που δεν επιλύονται από την πρώτη και την δεύτερη ενημέρωση της νεότευκτης έκδοσης iOS 9 του λειτουργικού συστήματος των iPhone και των iPad καταγράφονται σε διψήφιο αριθμό σελίδων συζητήσεων στην κοινότητα αλληλοϋποστήριξης της Apple.

To ένα αναφέρεται στο γεγονός ότι οι συσκευές με iOS 9.0.2 δεν ειδοποιούν τον χρήστη για οτιδήποτε νέο και το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό, ότι δεν κατεβαίνουν τα e-mail με επισυναπτόμενα αρχεία και όσα προϋπήρχαν, εξαφανίζονται.

Ο Γκόρντον Κέλι μεταφέρει από το Forbes πλήθος πηγών που αναφέρουν το πρόβλημα με τα λεγόμενα notifications, τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές της Apple αλλά και τρίτων, όπως το Mail, το Gmail, το Facebook, το Whatsapp και άλλα app. O Κέλι μεταδίδει επίσης ότι το πρόβλημα με τα notifications δεν επιλύεται ούτε στην έκδοση iOS 9.1, η οποία τελεί σε beta (δοκιμαστική φάση).

Το δεύτερο, και ίσως σημαντικότερο, πρόβλημα αφορά στην προβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επισυναπτόμενα αρχεία σε συσκευές με iOS 9.0.2. Παρά το γεγονός ότι, οι χρήστες ενημερώνονται από το app Mail ότι έχουν νέα e-mail, όταν επιχειρούν να τα ανοίξουν λαμβάνουν το μήνυμα "message not yet downloaded from server". Όπως αναφέρουν, το πρόβλημα φαίνεται να αφορά σε λογαριασμούς POP και IMAP και δεν σχετίζεται με τον εκάστοτε πάροχο της υπηρεσίας e-mail.

Η Apple συνιστά την διαγραφή του λογαριασμού και την είσοδο των στοιχείων από την αρχή, αν και στο σχετικό thread στα Apple Support Communities η σύσταση αυτή δεν φαίνεται να αποφέρει τα θεμιτά αποτελέσματα, και οι χρήστες εξαγριώνονται, απειλώντας με μηνύσεις. Επίσης, αναφέρεται ότι οι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε τα e-mail που προϋπήρχαν της ενημέρωσης του iOS στην έκδοση 9.0.2 και είχαν ήδη ανοιχτεί.

Πηγή: in.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot