Περιήγηση στο μυστικό στούντιο σχεδιασμού της Apple (βίντεο)

Δεκέμβριος 21, 2015
jumbo-banner
Πολύ λίγοι ξένοι έχουν περιηγηθεί στο εσωτερικό της Apple Industrial Design Studio.

Είχαμε δει ένα 3-D μοντέλο του στούντιο που δημιουργήθηκε, με βάση λεπτομερείς περιγραφές και διαγράμματα από τους πρώην σχεδιαστές που εργάστηκαν στο εσωτερικό. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει ένα βίντεο για την περιοδεία του στούντιο, που δείχνει τη διάταξη και να εξηγήσει πώς λειτουργεί.

Βρίσκεται στο ισόγειο του Απείρου Loop II πίσω από παράθυρα από παγωμένο γυαλί, το στούντιο σχεδιασμού, όπου ο Ive και η ομάδα του σχεδιάζουν τα φοβερά προϊόντα της Apple.

Το στούντιο είναι απολύτως εκτός ορίων για τους περισσότερους. Είναι ίσως το πιο μυστικό μέρος του Αρχηγείου της Apple. Ακόμα και για κάποια από τα ίδια τα στελέχη της Apple. Οι φήμες λένε ότι ο πρώην επικεφαλής του iOS, Scott Forstall, δεν επετράπη στο εσωτερικό, ακόμα και όταν είχε δημιουργήσει την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος του iPhone.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τη διάταξη του στούντιο. Τη κουζίνα, όπου οι σχεδιαστές συναντώνται συχνά καθώς και τους πίνακες παρουσίασης, όπου τα στελέχη της Apple συζητήσουν τα μελλοντικά προϊόντα.
Πηγή: appleworldhellas.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot