Ο κίνδυνος του εθισμού στο Candy Crash

Απρίλιος 16, 2015
jumbo-banner

Είπαμε το Candy Crush Saga είναι εθιστικό, αλλά για να καταφέρεις να καταστρέψεις τους τένοντες στα δάκτυλα σου τότε μάλλον έχεις ξεφύγει λίγο. Αυτό το “επίτευγμα” σημείωσε ένας 29χρονος, ο οποίος δήλωσε στους γιατρούς που τον εξέτασαν πως έπαιζε ασταμάτητα το δημοφιλές puzzle games για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο αριστερός αντίχειρας ήταν μόνιμα απασχολημένος στην οθόνη του smartphone ώσπου ξαφνικά παρέδωσε πνεύμα με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην μπορεί να τον κουνήσει καθόλου. Οι γιατροί προχώρησαν στις κατάλληλες εξετάσεις και διαπίστωσαν πως έχει σχιστεί ο τένοντας του δακτύλου και απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο τένοντας σχίστηκε στο πιο χοντρό σημείο του και επομένως, ο χρήστης θα έπρεπε να νιώθει έντονο πόνο προτού φτάσει σε αυτό το στάδιο. Παρόλα αυτά, η απορρόφηση στο παιχνίδι λειτούργησε καταπραϋντικά για τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεται τους πόνους.

Πηγή: techgear.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot