Οι απαγορευμένες αναρτήσεις στο Facebook

Μάρτιος 16, 2015
jumbo-banner

Το Facebook θα παρέχει από 'δω και πέρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι υλικό απαγορεύεται στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία περιλαμβάνει τώρα ένα ξεχωριστό τμήμα για «επικίνδυνες οργανώσεις», προκειμένου να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι τύπο «γυμνού» επιτρέπεται να αναρτηθεί και ελπίζει ότι οι νέες κατευθυντήριες γραμμές θα παρέχουν σαφήνεια.

Σύμφωνα με το BBC, o νέος οδηγός θα αντικαταστήσει τον παλιό δικτυακό τόπο και θα αποστέλλεται στους χρήστες που ενοχλούνται από τα «posts» των άλλων.

Η Monika Bicket, επικεφαλής για το περιεχόμενο στο Facebook, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «κάνουμε σαφές ότι, όχι μόνο δεν επιτρέπονται οι τρομοκρατικές οργανώσεις ή τα μέλη τους στο Facebook, αλλά δεν επιτρέπονται οι έπαινοι και η υποστήριξη των πράξεών τους».

Ακόμη αναφέρεται ότι θα απαγορεύονται τα κείμενα με «ζωηρό» σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα η περιγραφή σεξουαλικών πράξεων.

Επιτρεπτές, παρόλα αυτά, θα είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες να θηλάζουν και γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους με ουλές από μαστεκτομή.

Νέα στοιχεία θα περιλαμβάνονται και στον εκφοβισμό, την εγκληματική δραστηριότητα και τον αυτό-τραυματισμό.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot