Με ψηφιακή μουσική τα BMW και ΜΙΝΙ

Νοέμβριος 22, 2014
jumbo-banner
Τα μοντέλα των BMW και MINI ενσωματώνουν πλέον την κορυφαία υπηρεσία music streaming Spotify στον εξοπλισμό τους, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες την καλύτερη μουσική επένδυση.

Η υπηρεσία Spotify προσφέρεται στα BMW ConnectedDrive και Mini Connected, παρέχοντας on-demand πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια. Αυτή τη στιγμή διατίθεται σε 58 αγορές σε όλο τον κόσμο, έχοντας περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 12,5 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή.

Το Spotify κάνει ευκολότερη από ποτέ την αναζήτηση, διαχείριση και ανταλλαγή μουσικών επιλογών, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δίκαιη αποζημίωση των ερμηνευτών.

Αυτή η εφαρμογή έχει πιστοποιηθεί ειδικά από τη BMW για ασφαλή χρήση στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία A4A του BMW Group (Apps for Automotive – Εφαρμογές για Αυτοκίνητα) και οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν για συσκευές συμβατές με iOS από το Apple App Store.

Αφού συνδέσουν το smartphone στο αυτοκίνητο μέσω της θύρας USB ή του ειδικού αντάπτορα και εκκινήσουν την εφαρμογή, μπορούν να εκτελούν τις όποιες λειτουργίες μέσω iDrive Controller/Mini Controller, Control Display/Mini Centre Instrument και του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Για χρήση της εφαρμογής σε μοντέλα BMW και Mini, πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί οι Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive ή η επιλογή Mini Connected.
zougla.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot