Με πόσα χρήματα αντάμειψε η Google αυτόν που την αγόρασε για ένα λεπτο;

Ιανουάριος 31, 2016
jumbo-banner

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο πρώην υπάλληλος της Google, Sanmay Ved, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας όταν εξαιτίας αμέλειας της Google, είχε βρει ελεύθερη και είχε αγοράσει έναντι 12 δολαρίων την διεύθυνση www.google.com.

Αφού έμεινε στην ιστορία ως “ο άνθρωπος που αγόρασε την Google για ένα λεπτό”, δηλαδή μέχρι να αναφέρει στους πρώην συναδέλφους του το σφάλμα και να αποκατασταθεί η ιδιοκτησία του URL, ο Sanmay Ved, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Google τον αντάμειψε γενναία, όπως συνηθίζει όταν κάποιος της υποδεικνύει ένα σφάλμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ποσό.

Αν και η ίδια η Google κράτησε κρυφό το ποσό, σήμερα, με ένα post στο blog της για θέματα online ασφάλειας, αποκάλυψε πως το ποσό που έδωσε στον Sanmay, ήταν 6.006,13 δολάρια.

Παρατηρήσατε κάτι στο ποσό; Με λίγη φαντασία -και στραβισμό- τα ψηφία του ποσού, σχηματίζουν τη λέξη Google.

Για την ιστορία, ο ινδικής καταγωγής Sanmay Ved, που εξαγόρασε την πολυτιμότερη ηλ. διεύθυνση του κόσμου, είχε δωρίσει το ποσό αυτό, το οποίο διπλασίασε η Google, φτάνοντας τα 12.012,26 δολάρια, σε ένα ίδρυμα της Ινδίας που στοχεύει στην παροχή εκπαίδευσης στα παιδιά που ζουν στις παραγκουπόλεις της χώρας.

Πηγή: www.lifo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot