Λογισμικό εκπαίδευσης από το Facebook

Σεπτέμβριος 09, 2015
jumbo-banner
Τα πρώτα του βήματα στην αγορά των εργαλείων εκπαίδευσης πραγματοποιεί το Facebook, με λογισμικό το οποίο, όπως υποστηρίζεται, επιτρέπει σε παιδιά να μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC, o «βασιλιάς» των κοινωνικών δικτύων συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική Summit Public Schools, η οποία έχει αναπτύξει μια διδακτική μέθοδο που επιτρέπει σε μαθητές να διδάσκονται online και να επιδίδονται σε projects/ λαμβάνουν συμβουλευτική στην τάξη. Όπως αναφέρθηκε, το εν λόγω εγχείρημα είναι εντελώς διαχωρισμένο από το κοινωνικό δίκτυο.

Ο Κρις Κοξ, chief product officer του Facebook, έγραψε σε blog post ότι σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας τάξης η οποία θα κινείται γύρω από τις φιλοδοξίες των μαθητών. 

Το σύστημα επιτρέπει την παράδοση υλικού και τεστ online, ενώ ο χρόνος στην τάξη χρησιμοποιείται για ειδικά projects και συνεργασίες, «απελευθερώνοντας» τους καθηγητές έτσι ώστε να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα, δηλαδή να λειτουργούν ως μέντορες για τους μαθητές, οι οποίοι συνεργάζονται και βοηθούν ο ένας τον άλλον να μαθαίνει.

Πηγή: naftemporiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot