Καθυστερεί το ανασχεδιασμένο MacBook Retina

Ιούλιος 21, 2014
jumbo-banner
Στην παραγωγή τα MacBook Air 11 και 13 ιντσών

Το φημολογούμενο και ανασχεδιασμένο 12 ιντσών MacBook Retina αναμένεται να παρουσιάσει καθυστερήσεις στην παραγωγή του, ενώ τα νέα 11 ιντσών και 13 ιντσών MacBook Air φέρονται να έχουν μπει σε παραγωγή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ταϊβανέζικη Economic Daily News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα νέα MacBook Air έχουν μπει στην παραγωγική γραμμή από την Quanta Computer και μάλιστα θα έχουν ένα νέο σασί, νέες οθόνες αλλά και chip επεξεργαστή με τη διάθεση τους να γίνεται επίσημη κάποια στιγμή στο τέλος Αυγούστου.
 
Όσον αφορά στο 12 ιντσών MacBook με οθόνη Retina, αναμένεται το συντομότερο το τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά ίσως πάει και στις αρχές του 2015.
Ο λόγος για την καθυστέρησή του φέρεται να είναι η Intel η οποία αντιμετωπίζει και η ίδια καθυστερήσεις στην παραγωγή των 14nm Broadwell επεξεργαστές καθυστερώντας έτσι και την παραγωγική γραμμή της Apple.

H Apple βέβαια έχει ως συνήθεια να προμηθεύεται τα νέα chip της Intel σε ποσότητες πριν τον ανταγωνισμό και έτσι ίσως να μην έχουμε τελικά μεγάλες καθυστερήσεις αλλά κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Αν επαληθευτεί η είδηση, τα ανασχεδιασμένα 11 και 13 ιντσών MacBook Air θα δώσουν μια πολύ καλή αίσθηση ανανέωσης, μιας και θα αποτελέσουν την πρώτη αλλαγή στο σχεδιασμό για την εν λόγω σειρά από την ημέρα της εμφάνισής τους πίσω το 2010.

Πηγή: appleworldhellas.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot