Η NVidia σχεδιάζει κάρτες γραφικών με 8GB μνήμη RAM

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Με τα σύγχρονα games να γίνονται όλο και πιο απαιτητικά και οι διαθέσιμες οθόνες με ανάλυση 4K όλο και περισσότερες στην αγορά, οι gamers θέλουν περισσότερη μνήμη RAM στις κάρτες γραφικών τους.
 
Σύμφωνα με το VR-Zone, η Nvidia ετοιμάζει τις GeForce GTX 970 και GTX 980 με 8GB GDDR5 μνήμη, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν ήθελε να προσφέρει περισσότερη μνήμη στις παραπάνω κάρτες Maxwell.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Nvidia μπορεί να έχει στα σχέδιά της κάρτες γραφικών με 8GB μνήμη, αλλά η τελική ενσωμάτωση της εξαρτάται από τις κατασκευάστριες εταιρείες των RAM (Samsung, SK Hynix και άλλες), oι οποίες πρέπει να ετοιμάσουν τις μνήμες για τους κατασκευαστές καρτών.
 
Επίσης, δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει ένα μεταβατικό στάδιο και να κυκλοφορήσουν οι πρώτες κάρτες γραφικών της Nvidia με 6GB μνήμη.
Τέλος, οι αρχικές εκτιμήσεις για να δούμε τις πρώτες κάρτες με 8GB μνήμη μέσα στο 2014 διαψεύστηκαν, καθώς οι κάρτες αναμένονται το πρώτο τρίμηνο του 2015.
pcmagazine.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot