Η Microsoft ‘τελειώνει’ τoυς Ιnternet Εxplorer 8/9/10

Ιανουάριος 11, 2016
jumbo-banner

Η Microsoft σταματά την υποστήριξη για τους Internet Explorer 8, 9 και 10 αύριο 12/1/2016, με την έκδοση ενός τελικού patch που καλεί σε αναβάθμιση σε πιοσύγχρονους web browsers.

H παύση της υποστήριξης σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας ή τεχνική υποστήριξη για τις εν λόγω εκδόσεις του Internet Explorer από αύριο.

H Microsoft έχει συμπεριλάβει τον Internet Explorer στα προγράμματα με "legacy" status, τα οποία διατηρεί και μόνο για λόγους συμβατότητας των επιχειρήσεων από το περασμένο Μάρτιο. Παρόλα αυτά υπολογίζεται ότι από αύριο εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες θα χρησιμοποιούν έναν επικίνδυνο web browser χωρίς υποστήριξη.

Σκόπιμο είναι όσοι χρησιμοποιούν κάποιον από τους ΙΕ 8/9/10 να στραφούν σε κάποιον σύγχρονο web browser... αν και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κανένας από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν χρησιμοποιεί κάποια από τις παραπάνω εκδόσεις του Internet Explorer…

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot